Het grote Vriwa Opheffingsfeest

& tevens afscheid van Eva

 
   

Dick Nieuwboer, in 2002 schreiend van  de LC vertrokken naar Istanboel, had over weggaan bij de krant al laten weten: ,,Het lijkt erger dan het is.''

En zo was het ook, op het Vriwa Opheffingsfeest en het Afscheid van Eva, de Vri van Vriwa. In de met doeken overspannen binnentuin van de Brasserie in Leeuwarden was dat, op 8 juli. De opkomst was zo groot, dat het personeel rond een uur of acht bedremmeld kwam melden dat de fusten leeg waren. Daar hadden ze niet op gerekend. 

Dat was een passende afsluiting voor het officiele deel. Een deel van het bezoek verkaste naar Paddy O'Ryan, de Ierse pub waar het bier nooit op raakt en zelfs nog een onverwachte waterlander rolde. 

,,Ik wist niet dat afscheid nemen zo leuk kan zijn'', was dan ook het commentaar van Eva, een dag later. Hieronder een foto-impressie. De foto's zijn van Irene ,,ik krijg het op dat schermpje alles steeds in spiegelbeeld'' Overduin.

 

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Dit zal ongeveer het officiŽle opheffingsmoment zijn geweest. Zoals veel historische momenten eigenlijk helemaal niet opmerkelijk

 
   
   
   
 

Op de achterkant van Evaīs speech stond Wioīs commentaar op haar vertrek, als tegeltje opgemaakt.